L´estiu és una bona temporada per a donar oportunitat als joves valors i més quan la infermeria està plena. Però, tot sembla que l´explosió dels joves talents que està tenint la pilota valenciana als últims mesos no és qüestió del somni d´una nit d´estiu. Va més enllà.

Noms, entre altres, com Giner, De la Vega, J. Salvador, Álvaro o Francés en la modalitat d´escala i corda o Ian, Tonet II, Badenes, Néstor o Jeffry a la modalitat de raspall confirmen que hi ha una nova generació que despunta. Tots s´anuncien en les vesprades grans als principals trinquets, però a més comencen a guanyar títols importants. Francés es va proclamar passat divendres campió del primer trofeu de Vila-real o Tonet II també sap el que és jugar i guanyar les principals competicions del raspall. També Ian, subcampió de lliga.

Estan tenint oportunitats i això és el més important, jugar partides importants en contra o al costat de les primeres figures i continuar aprenent dels ´grans´. Esta setmana els trinquets tornen a comptar amb ells. Entre les cites destacades, un desafiament divendres al trinquet de Vila-real. Els protagonistes seran ells, els joves.