La partida de hui al frontó de Les Useres no serà la típica partida de festes per a Puchol II. Dissabte comença el trofeu Diputació i l´encontre d´esta vesprada li servirà per a anar agafant el tacte a la pilota de ´tec´. Hui en les Useres fa parella amb el seu amic i company d´entrenaments, Víctor Bueno, davant Pere Roc II i Boni.

Atenció a la parella rival de Puchol II perquè el pilotari de Benidorm està agafant-li el punt a esta disciplina i la seua condició d´esquerrà sempre ajuda en la modalitat de les tres parets. També ell serà u dels protagonistes al trofeu Diputació. Per la seua banda, Boni ha tornat amb moltes ganes. Un pilotari que ha tingut temporades on pràcticament estava desaparegut, però que als últims mesos està anunciant-se prou sovint en els principals trinquets. Ha recuperat la motivació i està tenint merescudes oportunitats. Al frontó també es defén com va demostrar fa uns dies al frontó de Xest.

La de hui és una bona prova per a Puchol II de cara al dissabte en la primera partida del trofeu Diputació de València. A més dilluns, al trinquet de Museros, Adrián va deixar mostres que està amb ganes de continuar demostrant que al seu poble continua sent el número u. En la partida al trinquet Adrián va guanyar per un ajustat 60 a 55 a Puchol i dissabte els dos tornaran a creuar-se també en Museros, però esta vegada al frontó, on Adrián és u dels millors pilotaris del panorama actual en esta disciplina.

La primera partida del trofeu Diputació, després del resultat dins del trinquet, pren més interés en este improvisat derbi entre Adrián de Museros i Puchol de Vinalesa. Dissabte el primer tindrà com a company a Adrián de Quart de Poblet. Puchol farà parella amb Lemay. Tot fa presagiar que dins d´un frontó de reduïdes dimensions com el de la localitat de Museros els quatre pilotaris trauran el millor del seu joc. La primera partida del Trofeu Diputació promet, amb un Puchol acompanyat per tres dels pilotaris que al llarg dels últims anys han dominat els diferents campionats federatius de frontó. Els dos Adrián i Lemay, al costat de Pasqual de la Pobla Alejandro i Montesa, són els campions individuals de la disciplina al llarg de l´última dècada.

Al XI trofeu Diputació participen sis parelles en dos grups. Comença dissabte al frontó de Museros i passarà per Paterna, Dénia, Almussafes, Vinalesa i Xest per a finalitzar el 18 de setembre al frontó blau de El Puig.