Després de la partida del passat diumenge al trinquet d´Oliva on es barrejaren pilotaris del raspall i l´escala i corda està parlant-se d´un possible futur desafiament. En principi es parlava de repetir els mateixos protagonistes que el passat diumenge i ara està estudiant-se l´opció de fer dos equips o seleccions. Els tres millors del raspall contra els tres millors de l´escala i corda. Seria jugant al raspall.

En eixa selecció de pilotaris de l´alt, per descomptat, entra Puchol II. Segons els seus preparadors, este desafiament «és una gran idea, però no es pot improvisar d´un dia a un altre, és necessari preparar-lo, entrenar-lo bé. S´ha de tindre en compte que Puchol no ha jugat mai al raspall, ni tan sols de menut».

Amb temps per a entrenar, Agustín Larré, u dels dos preparadors de Puchol, està convençut que seria un èxit: «Jugar per suposat que Puchol pot jugar al raspall, però preparat». «Entenc-continua- que cal buscar coses noves que motiven a tots, als pilotaris, aficionats i trinqueters, però si es vol fer una cosa ben feta, que siga un espectacle per tots, no es pot improvisar».

El temps, sens dubte, és el principal enemic d´este singular desafiament entre pilotaris de l´escala i corda i raspall. A curt termini sembla complicat. Els pilotaris de l´escala i corda necessiten temps per a entrenar i fer un bon espectacle.

Voluntat per part de tots hi ha. Trinqueters i pilotaris volen organitzar o jugar una partida d´este nivell. Pot ser, la data seria organitzant un festival el pròxim estiu.