Els resultats de les últimes proves mèdiques han confirmat allò que Ismael ‘Fageca’ ja imaginava: tornarà a operar-se. En principi serà el pròxim 6 de setembre.

Serà la segona operació i Fageca assegura estar cansat de la situació. Normal després de tant de temps. Fins i tot, va intentar tornar a jugar. Tenia dolor en la zona, però tots li deien que era normal. L’epitrocleitis és una lesió prou habitual entre els pilotaris. Ell millor que ningú sabia que no era normal eixa molèstia i va tornar al metge.

«L’epitrocleitis no està curada. Segueix amb inflamació i volen entrar amb artroscòpia i valorar per dins i així saber exactament que li passa al colze», explica el mateix Fageca. A més, afirma que a banda de l’operació, quasi segur també tindrà tractament de radiofreqüència per a reduir la inflamació.

En estos moments Fageca ja no parla ni de temps de recuperació ni de quan podrà tornar a vestir de blanc. Per descomptat que té moltes ganes de tornar als trinquets, però ara el més important és que per fi el colze es recupere del tot.

En l’aspecte esportiu Fageca passa pels seus moments més durs, però, per altra banda, la seua dona Amanda i ell han rebut la millor de les notícies: van a ser pares.

Soro a Dénia i Bétera

El campió Individual, Soro III, s’anuncia esta vesprada al trinquet de Dénia dins de les festes de Sant Roc. El de Massamagrell s’anuncia amb Héctor contra Giner, Santi i Tomás II. Soro III afronta uns dies de gran intensitat. Després de la partida d’esta vesprada, demà dissabte jugarà a galotxa dins de les festes de Bétera i en partida que servirà com a homenatge al pilotari local, Baptiste Ribes. A Bétera la partida serà Soro III, Nacho i Carlos davant Miguel, Dani i Monrabal. La localitat ha preparat tot un dia de festa. De matí tallers infantils de pilota al poliesportiu municipal i de vesprada la partida a l’avinguda Constitució.

El cartell de Borriana

Dilluns, al trinquet de Borriana, encontre que ha d’omplir les graderies de l’històric trinquet. Soro III contra Puchol II. Els dos amb companys de luxe. El de Massamagrell jugarà al costat de Dani i el de Vinalesa amb Javi. La partida serà amb les galeries lliures com totes les partides que estan disputant-se al trinquet al llarg d’este mes d’agost.