12 de agosto de 2016
12.08.2016
ESCALA I CORDA

Fageca tornarà a passar pel quiròfan

La lesió del colze continua sense recuperar i el pilotari tornarà a operar-se el 6 de setembre

12.08.2016 | 10:39
Fageca tornarà a operar-se del colze el pròxim 6 de setembre.

Els resultats de les últimes proves mèdiques han confirmat allò que Ismael ´Fageca´ ja imaginava: tornarà a operar-se. En principi serà el pròxim 6 de setembre.

Serà la segona operació i Fageca assegura estar cansat de la situació. Normal després de tant de temps. Fins i tot, va intentar tornar a jugar. Tenia dolor en la zona, però tots li deien que era normal. L´epitrocleitis és una lesió prou habitual entre els pilotaris. Ell millor que ningú sabia que no era normal eixa molèstia i va tornar al metge.

«L´epitrocleitis no està curada. Segueix amb inflamació i volen entrar amb artroscòpia i valorar per dins i així saber exactament que li passa al colze», explica el mateix Fageca. A més, afirma que a banda de l´operació, quasi segur també tindrà tractament de radiofreqüència per a reduir la inflamació.
En estos moments Fageca ja no parla ni de temps de recuperació ni de quan podrà tornar a vestir de blanc. Per descomptat que té moltes ganes de tornar als trinquets, però ara el més important és que per fi el colze es recupere del tot.

En l´aspecte esportiu Fageca passa pels seus moments més durs, però, per altra banda, la seua dona Amanda i ell han rebut la millor de les notícies: van a ser pares.

Soro a Dénia i Bétera
El campió Individual, Soro III, s´anuncia esta vesprada al trinquet de Dénia dins de les festes de Sant Roc. El de Massamagrell s´anuncia amb Héctor contra Giner, Santi i Tomás II. Soro III afronta uns dies de gran intensitat. Després de la partida d´esta vesprada, demà dissabte jugarà a galotxa dins de les festes de Bétera i en partida que servirà com a homenatge al pilotari local, Baptiste Ribes. A Bétera la partida serà Soro III, Nacho i Carlos davant Miguel, Dani i Monrabal. La localitat ha preparat tot un dia de festa. De matí tallers infantils de pilota al poliesportiu municipal i de vesprada la partida a l´avinguda Constitució.

El cartell de Borriana
Dilluns, al trinquet de Borriana, encontre que ha d´omplir les graderies de l´històric trinquet. Soro III contra Puchol II. Els dos amb companys de luxe. El de Massamagrell jugarà al costat de Dani i el de Vinalesa amb Javi. La partida serà amb les galeries lliures com totes les partides que estan disputant-se al trinquet al llarg d´este mes d´agost.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine