13 de agosto de 2016
13.08.2016

Pere Roc II, Nadal i Messi tenen una cosa en comú

El 13 d´agost es el dia internacional dels esquerrans, alguns d´ells destacats en l´esport

13.08.2016 | 12:59
L´esquerrà Pere Roc II.

Hui a Madrid, aprofitant els Jocs Olímpics de Río i el dia internacional dels esquerrans, destacats esportistes i estudiosos en la matèria, debatran sobre les possibles avantatges dels esportistes esquerrans al llarg de la història. Exemples hi ha molts, des de Rafa Nadal, fins a Maradona o Messi.
Al temps, esta vesprada, al trinquet de Llíria, quan Pere Roc aconseguisca fer un quinze molts diran allò de: «eixa pilota venia d´esquerrà» o, fins i tot, els més veterans afirmaran: «en la meua època no els deixaven jugar».

I és que la pilota valenciana també ha tingut i té jugadors esquerrans que han marcat les diferències, des de Álvaro i Núñez, en les últimes dècades, fins a Pere Roc II i Sanchis en l´actualitat. Sempre han tingut alguna cosa especial. La màgia de ser diferent.

Hui a Madrid no hi haurà cap pilotari. Els estudis i el debat es quedarà a mitges perquè si algú entrara esta vesprada al trinquet de Llíria a veure a Pere Roc o anara fins a Bellreguard a veure jugar a Sanchis de ben segur que tindrien unes conclusions més completes.

Cada feta de dau, cada rebot, cada jugada d´un esquerrà és pròpia, però no és ni millor ni pitjor, simplement, ve d´esquerra. Ells s´han habituat a jugar contra drets. I els drets s´han habituat a jugar contra esquerrans?

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine