18 de agosto de 2016
18.08.2016
GALOTXA

Godelleta tanca el Trofeo Moscatel

Puchol II i Marc encapçalen els equips de la cloenda de la cita estiuenca més rellevant de la galotxa

18.08.2016 | 12:01
Marc de Monserrat formarà equip amb Pere i Carlos.

Hui es tanca el 49 Trofeo Moscatel, la cita més rellevant de l´estiu en la disciplina de galotxa. Serà en el carrer artificial de Godelleta, pàtria xica d´una primera figura com Raúl, ara lesionat però a prop de reaparéixer, i localitat que té molt a veure en la creació del Campionat Autonòmic d´esta modalitat, més conegut com El Corte Inglés.

La cloenda, correra a càrrec de reputats professionals del trinquet, sent Puchol II i Marc els líders d´amdues formacions. El de Vinalesa tindrà l´ajuda de Pepet i Monrabal mentre que Pere i Carlos seran els companys del de Monserrat. En principi són dos trios que asseguren l´espectacle; pels noms i pel moment de joc que atresoren els seus components.

El gran reclam és la presència de Puchol II. L´escaleter continua immens. En cada aparició provoca l´admiració del públic pel seu estil elegant, que se suma a unes facultats físiques impressionants. És el rival a batre, a no ser que enfront estiga el totpoderós Soro III. Aleshores s´equilibren els vaticinis.

Monrabal i Pepet faran de gregaris de luxe i jugaran per al seu company. Però també tenen recursos per a convertir-se en protagonistes destacats perquè troben amb facilitat la galeria i per la seua solvència per a amagar la pilota en les poques ´trampes´ que ofereix la pista de Godelleta.

Pel que fa a la contra, Marc, sense arribar al punt d´excel·lència de Puchol II, també sol ser objectiu de nombrosos elogis. El de Monserrat acaba d´instal·lar-se en l´elit del trinquet després de meravellar en la galotxa. I ha arribat amb força, amb la intenció de convertir-se en algú important. En este equip, però, és molt probable que els mèrits estiguen més repartits. I és que Pere i Carlos són dos referents i els seus colps resulten mortals de necessitat. La partida començarà al voltant de les 18.30 hores. Una hora abans es jugarà una altra a raspall femení. Com no podia ser d´una altra manera, la pilotari local Sara, fixa en la selecció valenciana - Espanya, serà una de les participants. També jugaran Noelia, Joana, Ana, Andrea i Carol.

En esta edició del Trofeo Moscatel, la nova directiva de la Sociedad Pelotari de Godelleta ha variat el format respecte a les disputades en els darrers anys i ha inclòs importants novetats com l´emotiu homenatge que es va retre a Grau el passat dia 6.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine