La localitat d’Ador va tancar ahir la Setmana de la Pilota amb la disputa de la final del trofeu professional de raspall al carrer. El títol va ser per a Moltó i Dorín, que es van imposar a Ian i Alberto pel resultat de 40-10.

La parella de roig va ser justa vencedora perquè, línia per línia, Moltó i Dorín van estar més encertats que els seus rivals. Els dos tingueren més pegada i també defensaren amb més solvència. Tot i això, hi va haver espectacle en la cloenda, per a bé del nombrós públic congregat.

En els primers compassos, la igualtat va ser màxima. Començaren els blaus al dau i sumaren i posteriorment igualaren els rojos, també amb la treta. Tot seguit, de nou empat, ara a 10, però esta vegada amb els finalistes anotant al rest. A partir d’ací, la final va començar a tornar-se roja. Moltó espentava com si es jugara el títol individual i Dorín raspava buscant el cel d’Ador, deixant poques opcions per a la restada. La diferència en el nivell dels dos bàndols no era d’escàndol però, a poc a poc, els quinzes queien del costat dels després campions. Ian i Alberto intentaren retallar distàncies però la contra va continuar igual de segura.