El trinquet d’Oliva va registrar molt bon ambient en la cloenda del Trofeu Gregori Maians - Gran Premi Savipecho. El títol del torneig estiuenc més prestigiós del raspall va ser per a Punxa i Coeter II, que guanyaren a Sergio i Tonet II per 25-10.

En el primer joc, llarguíssim i amb alternatives vàries, les dues parelles van demostrar que arribaven a la final en gran moment i que la superioritat mostrada en les semifinals va ser per mèrit seu i no per demèrit dels rivals. Finalment, Sergio i Tonet II van inaugurar el marcador en sumar des del dau. Tot seguit, els dos pilotaris de Genovés incrementaren el seu avantatge a dos parcials, ara per l’espenta de Sergio al rest, intractable. I en 10 tan sols es quedaren els blaus.

A partir d’ací, la final va tindre en Punxa al gran protagonista. Cert és que Coeter II va contribuir en la victòria, però el de Piles va estar immens. Quan havia de traure, la pilota li eixia de les mans a la velocitat de la llum. I en el moment de restar, sempre obligava als contraris a colpejar de manera incòmoda o a entregar la pilota i facilitar la rematada de Coeter II.

A poc a poc, Sergio i Tonet II van anar apagant-se i el tram final sí que va ser de clara superioritat dels ara campions.