28 de agosto de 2016
28.08.2016
FESTES DE LLÍRIA

De la Vega segueix responent amb les primeres figures

El jove d´Almussafes i Javi guanyen a Miguel i Monrabal en la fira d´estiu del trinquet de Llíria

06.10.2016 | 12:26
De la Vega segueix responent amb les primeres figures

De la Vega suma i segueix. El passat mes de juny, l´escaleter de dèsset anys s´estrenava en una competició de professionals, la Copa Diputació, i des d´aleshores s´ha convertit en habitual dels cartells de major rellevància. Ahir va participar en la penúltima jornada de la Fira d´estiu del trinquet de Llíria i amb Javi va superar per 60-55 a Miguel i Monrabal, este últim substitut de Jesús, que va ser baixa d´última hora per unes molèsties.

El ben cert és que els quatre contendents tingueren el seu moment de protagonisme i ningú va ser destacar especialment per damunt dels altres. Però el públic va assenyalar al d´Almussafes com el millor. Precisament perquè és el més jove i una vegada més va respondre amb pilotaris fets, acostumats a les partides de compromís i a guanyar els títols més importants. No en va, Miguel va conquistar un individual i, com Javi i Monrabal, també ha guanyat el Circuit i la Copa.

De la Vega ha trobat en Javi al seu padrí en este començament en el món professional. Com en la Copa, ja que van ser companys i arribaren a les semifinals, el de Massalfassar el va cobrir però també li deixà entrar en joc per a resoldre situacions força complicades. Sempre anaren per davant amb dos o tres jocs d´avantatge. Però al final patiren.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine