De la Vega suma i segueix. El passat mes de juny, l’escaleter de dèsset anys s’estrenava en una competició de professionals, la Copa Diputació, i des d’aleshores s’ha convertit en habitual dels cartells de major rellevància. Ahir va participar en la penúltima jornada de la Fira d’estiu del trinquet de Llíria i amb Javi va superar per 60-55 a Miguel i Monrabal, este últim substitut de Jesús, que va ser baixa d’última hora per unes molèsties.

El ben cert és que els quatre contendents tingueren el seu moment de protagonisme i ningú va ser destacar especialment per damunt dels altres. Però el públic va assenyalar al d’Almussafes com el millor. Precisament perquè és el més jove i una vegada més va respondre amb pilotaris fets, acostumats a les partides de compromís i a guanyar els títols més importants. No en va, Miguel va conquistar un individual i, com Javi i Monrabal, també ha guanyat el Circuit i la Copa.

De la Vega ha trobat en Javi al seu padrí en este començament en el món professional. Com en la Copa, ja que van ser companys i arribaren a les semifinals, el de Massalfassar el va cobrir però també li deixà entrar en joc per a resoldre situacions força complicades. Sempre anaren per davant amb dos o tres jocs d’avantatge. Però al final patiren.