29 de agosto de 2016
29.08.2016

Model per un dia amb Jesús

Genovés II i el campió de la Copa presenten les samarretes que vesteixen els pilotaris professionals

30.08.2016 | 11:20
Jesús i Genovés II posant amb les equipacions per als professionals.

Fa un any que no s´anuncia en els trinquets però Genovés II manté intacte el seu carisma i tiró entre els aficionats. És per això que ell i el recent campió de la Copa, Jesús, han sigut els triats per a presentar, en un acte gens habitual en la pilota i més propi d´esports com el futbol, les samarretes que vesteixen els pilotaris professionals.

Les equipacions mantenen els colors roig i blau, que es va imposar al blanc tradicional amb l´entrada de la televisió. Durant la temporada passada, la cadena que ha dut la pilota a les llars dels valencians, també per Internet, ha sigut Levante TV, que forma part del mateix grup editorial que este diari. Genovés II i Jesús assenyalen que les samarretes destaquen principalment per la qualitat, lleugeresa, comoditat i transpirabilitat. Erreà, que és la signatura esportiva que les fabrica, ampliarà la gamma de productes, com els pantalons dels pilotaris i roba íntima tècnica.

La marca italiana, que abasta multitud de disciplines i a nivell mundial està present en l´elit de molts esports, amb clubs, federacions i seleccions nacionals, també ha estat escollida per ser una signatura responsable i compromesa amb el medi ambient.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine