El Trofeu de Festes - Gran Premi Carrocerías Hermanos Viel del trinquet de Sueca conclou hui amb la disputa de la final. En l’ambient es respira que serà un gran colofó i, per tant, un premi merescut al trinqueter Adrián I, que s’ha buidat per aconseguir el torneig més cridaner i ambiciós dels darrers anys.

Els precedents de les semifinals conviden a pensar que hi haurà espectacle. Els trios aspirants al títol són d’entitat, han rendit a un nivell superlatiu i la comunió amb el públic, sensiblement més nombrós que en edicions anteriors, ha sigut total. Els pronòstics és millor deixar-los per als prolegòmens de la partida i la saviesa de la càtedra. I és que Santi, Jesús i Monrabal tenen tants arguments com Marc, Santi i Carlos com per a ser assenyalats com a favorits.

Vilamarxant

Vilamarxant també anuncia torneig esta vesprada, el Trofeu Regidoria d’Esports que afronta la segona semifinal amb Boni i Nacho contra Carlos de Massalfassar i Dani. És un cartell on la qualitat comparteix protagonisme amb el poder de pegada. Colau, Monrabal i Álvaro esperen en la final