02 de septiembre de 2016
02.09.2016
Trofeu de Festes - Gran Premi Carrocerías Hermanos Viel

Dos trios d´entitat en la cloenda

Santi i Marc encapçalen les formacions finalistes del Trofeu de Sueca

02.09.2016 | 12:41

El Trofeu de Festes - Gran Premi Carrocerías Hermanos Viel del trinquet de Sueca conclou hui amb la disputa de la final. En l´ambient es respira que serà un gran colofó i, per tant, un premi merescut al trinqueter Adrián I, que s´ha buidat per aconseguir el torneig més cridaner i ambiciós dels darrers anys.

Els precedents de les semifinals conviden a pensar que hi haurà espectacle. Els trios aspirants al títol són d´entitat, han rendit a un nivell superlatiu i la comunió amb el públic, sensiblement més nombrós que en edicions anteriors, ha sigut total. Els pronòstics és millor deixar-los per als prolegòmens de la partida i la saviesa de la càtedra. I és que Santi, Jesús i Monrabal tenen tants arguments com Marc, Santi i Carlos com per a ser assenyalats com a favorits.

Vilamarxant
Vilamarxant també anuncia torneig esta vesprada, el Trofeu Regidoria d´Esports que afronta la segona semifinal amb Boni i Nacho contra Carlos de Massalfassar i Dani. És un cartell on la qualitat comparteix protagonisme amb el poder de pegada. Colau, Monrabal i Álvaro esperen en la final

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine