03 de septiembre de 2016
03.09.2016
FRONTÓN

Puchol II i Pere Roc II jugaran pel lideratge

Adrián III i Adrián II guanyen en Dénia per 41-35 però el repartiment de punts els deixa sense opcions de classificar-se

03.09.2016 | 14:31
Adrián II i el seu company s´han acomiadat amb honors del Trofeu Diputació de València.

Gran partida la que es va presenciar ahir en el frontó municipal de Dénia on es va completar la segona jornada del Grup A del Trofeu Diputació de València. La victòria va ser per a l´equip de Museros amb Adrián III i Adrián II, que van deixar en 35 als representants del Puig, Pere Roc II i Montesa.

La confrontació va ser com un combat de boxa on les dues parts colpejaven per igual, sempre fort i alternant-se en la iniciativa. Amb això, el marcador anava evolucionant amb diferències mínimes als dos costats, mai superiors a quatre tants. I el públic, congregat en bon nombre, gaudia amb els detalls de qualitat dels protagonistes, de perfil molt distint. Perquè al rest, el joc elèctric i poderós de Pere Roc II es mesurava amb la fiabilitat d´Adrián de Quart de Poblet. I davant, el mestratge de Montesa havia de bregar amb l´espenta i decisió d´Adrián de Museros.

Amb tant equilibri, el desenllaç s´hi havia de produir necessàriament per detalls. I el que va decidir va ser la pista, l´escenari de joc, lent i pesat, situació que va afavorir els interessos d´Adrián III i Adrián II. I és que a última hora, al veterà Montesa li va costar executar amb la mateixa solvència que al principi. I Darrere, les pilotades de Pere Roc II continuaven sent perilloses però es plantaven i donaven l´opció de restar al sempre atent Adrián III.

Museros, descartat
Tot i la victòria, la parella de Museros s´ha quedat sense opcions d´acabar primera del grup i per extensió de classificar-se per a la final. I és que segons la normativa del campionat, quan un equip arriba al tant 35 hi ha repartiment de punts. Per tant, Adrián III i Adrián II acaben la fase en curs amb 2 punts en el seu caseller, que són insuficients per a continuar endavant.

La incògnita de qui jugarà pel títol en este grup queda per tant reduïda a les formacions del Puig i de Vinalesa de Puchol II i Lemay, que es trobaran en la vesprada de demà en el frontó de Vinalesa. Els locals són qui millor ho tenen perquè arriben amb tres punts i més deu en el coeficient de jocs a favor i en contra. Per la seua banda, Pere Roc II i Montesa sumen el punt aconseguit ahir divendres i el seu coeficient és de menys sis. Amb estes diferències exigües i el bon moment dels contendents pot passar qualsevol cosa.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine