El Trofeu Ciutat de Torrent serà una cita ineludible per als incondicionals de la vaquetaTrofeu Ciutat de Torrent però fins a la seua disputa hi ha altres igualment atractives. La primera a arribar serà altre torneig de nou encuny, el Trofeu Villarreal CF, promogut per l’equip groguet i que començarà demà en el trinquet de la localitat castellonenca. La segona semifinal es jugarà el divendres 29 i la final tindrà lloc el 5 d’agost. Com a curiositat, tots els pilotaris formaran amb la samarreta oficial de l’equip de futbol i les formacions es diferenciaran com es feia antany, pel color de la faixa.

Ja en diumenge, la cita per excel·lència de l’estiu pel que fa als trinquets, el Trofeu Tio Pena de Massamagrell, completarà la segona semifinal amb Puchol II i Santi contra Pere Roc II, Javi i Monrabal. Els vencedors es trobaran en la final del dimarts 19 amb Marc, Félix i Héctor II, que han deixat el camí a Soro III i Dani (60-55).

Per a este cap de setmana també hi ha programades partides soltes commemoratives de festes. Demà a la nit, les primeres figures es congregaran en el trinquet El Rovellet de Dénia. I el dissabte, Manises tanca el Trofeu Ceràmica amb una confrontació posterior de professionals. El mateix dissabte, a Bellreguard, acaba la Copa de raspall.