Mezquita feia tres anysque no tenia patrocinador per al trofeu que enguany ha patrocinat el Villareal CF. En estos temps no és fàcil trobar el suport que ha trobat el trinqueter: «S´han portat des del principi com autèntics senyors. Des que el primer moment tan sols m´han donat facilitats. Ells volien un trofeu potent i l´única condició que van ficar va ser que els pilotaris vestiren la samarreta groga de l´equip. Estic molt content, fins i tot han fet més del que jo pensava. Han doblat la quantitat econòmica que jo els vaig proposar».

Després de dues semifinals, demà divendres vindrà el fi de festa, la gran final. Pel títol lluitaran dos trios que han eliminat a les parelles capitanejades per Soro III i Puchol II. Una mostra de la qualitat dels sis finalistes.

Pere Roc II, Dani i Carlos lluiran faixa roja contra Francés, Javi i Monrabal, amb la faixa blava. Tots amb la samarreta groga. Hi ha un premi de 1.000 euros per al trio guanyador.

Mezquita espera ara que el trinquet presente un gran ambient. L´afició no pot fallar davant un trofeu que naix per a quedar-se: «És la intenció del club., fins i tot, ja m´han dit que la idea és millorar encara més el trofeu en pròxims anys. Per això van insistir a posar el nom de primer, perquè vindran molts més».

Mezquita prepara un detall per al club: «si poden vindre al trinquet la sorpresa serà abans de la final». En la primera semifinal va estar present el President del club, Fernando Roig, qui sempre ha tingut detalls amb Mezquita: «A d´ell li agrada vindre. Ja ha vingut a alguna partida i tampoc va faltar el dia del meu homenatge. En la primera semifinal, a més, m´han dit que va quedar impressionat amb el joc de Soro III. El President sempre ha estat molt atent a la pilota i amb mi sempre s´han portat de meravella. Jo tinc la insígnia d´or i brillants del club, he fet la treta d´honor al Madrigal quan guanyava els circuits professionals i tinc una samarreta amb el meu nom. És un club que sempre ha estat amb mi i amb la pilota».

Satisfet amb l´equip de futbol, ara Mezquita desitja que isca una bona final: «Són dos trios forts i està Dani que en este trinquet rendeix molt. És complicat dir qui serà el favorit, però eixa incertesa també fa més atractiva la final. Una bona final seria un gran colofó a un trofeu de ´Champions´».