15 de septiembre de 2016
15.09.2016
TROFEO DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

Borriol prepara la segona partida

El pilotari local, Pablo, té una gran oportunitat, jugant a casa i en trio, contra Soro III i Nacho

15.09.2016 | 11:52
Pablo de Borriol.

La segona partida del VIII Trofeu Diputació de Castelló fa parada demà divendres al trinquet de Borriol. El campió individual, Soro III, amb Nacho, s´enfronta al trio encapçalat pel pilotari local, Pablo, al costat de Jesús i Carlos.

Una prova dura per a la parella. Soro III està en plena preparació per a jugar el Campionat Individual. De fet, sembla que a les últimes setmanes ha perdut un poc de volum. Tot entrarà dins de la planificació per a afrontar amb les màximes garanties el pròxim mà a mà, on, un any més, defensarà el títol de campió. Jugar al seu trinquet, davant la seua gent i contra el número u ha de ser una motivació extra per a Pablo de Borriol. Altra gran oportunitat per a un jove que s´ho treballa de valent i que des que va guanyar la lliga de promoció són cada dia més les oportunitats que té dins del trinquet.

Pablo, a més, arribarà al seu trinquet amb una bona dosi de moral després de guanyar ahir al trinquet de la ciutat de Llíria. Dins del Campionat Individual sub´23 va superar a Guillermo per 60 a 45. El pilotari de Borriol va patir de valent per a superar la potència de Guillermo.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine