La segona partida del VIII Trofeu Diputació de Castelló fa parada demà divendres al trinquet de Borriol. El campió individual, Soro III, amb Nacho, s’enfronta al trio encapçalat pel pilotari local, Pablo, al costat de Jesús i Carlos.

Una prova dura per a la parella. Soro III està en plena preparació per a jugar el Campionat Individual. De fet, sembla que a les últimes setmanes ha perdut un poc de volum. Tot entrarà dins de la planificació per a afrontar amb les màximes garanties el pròxim mà a mà, on, un any més, defensarà el títol de campió. Jugar al seu trinquet, davant la seua gent i contra el número u ha de ser una motivació extra per a Pablo de Borriol. Altra gran oportunitat per a un jove que s’ho treballa de valent i que des que va guanyar la lliga de promoció són cada dia més les oportunitats que té dins del trinquet.

Pablo, a més, arribarà al seu trinquet amb una bona dosi de moral després de guanyar ahir al trinquet de la ciutat de Llíria. Dins del Campionat Individual sub’23 va superar a Guillermo per 60 a 45. El pilotari de Borriol va patir de valent per a superar la potència de Guillermo.