El trinquet de Xeraco va registrar ahir un gran ambient en la jornada de cloenda del trofeu curt de més prestigi del raspall, el Mancomunitat de Municipis de la Safor, on han resultats campions Ian, Canari i Néstor que van superar a Punxa i Coeter II per 25-15.

La partida va ser molt bona per l´actuació individual, la col·lectiva, per la intensitat i les nombroses jugades de qualitat. Els dos rests van ser els més destacats. Punxa per jugar en parella i Ian perquè va resultar determinant en el desenllaç. Però Canari, Néstor i Coeter II també mereixent un esment especial.

Els quatre primers parcials, dos per equip, van ser anotats des del dau (10-10). Però el domini no era evident de qui feia la treta tot i que el trinquet de Xeraco és un recinte on les pilotes cauen amb facilitat de la galeria. Bona prova del fet que es podia sumar des de qualsevol ubicació és que els tres jocs següents es van concretar al rest. Després de la igualada a 15 el trio sí que va marcar un poc més la diferència. No massa, però el suficient per a aconseguir el títol.

Ximo i Borja

La vesprada va començar amb la final juvenil on Ximo i Borja es van imposar a Salvà i Ricardet per 25-15. Està partida sí que va estar més decantada del costat dels guanyadors. Ximo i Salvà protagonitzaren un duel molt vistós on finalment va eixir vencedor el primer per la seua bona aportació en el tram final. Davant, Borja va ser més decisiu en tot moment.

A més del nombrós públic, en el trinquet es van congregar bona part dels alcaldes i regidors dels pobles que formen la mancomunitat. Entre les dues partides lliuraren uns detalls commemoratius.