L’Individual per dalt corda afronta la recta final i el de raspall espera el seu inici, programat per a demà a Guadassuar. La d’enguany serà una competició més curta perquè hi ha menys participants, deu en total. Però la reducció en el nombre de partides no li lleva importància a la competició. Simplement farà que siga més intensa. En este mà a mà també hi ha un favorit principal, el defensor del títol, Moltó.

El de Barxeta és qui ha estat capaç d’acabar amb la supremacia d’un pilotari de llegenda, Waldo, amb deu campionats conquerits. El d’Oliva ha passat per un calvari de lesions durant l’últim any. Ara està com una poma. Però ha decidit no participar en el torneig per desavinences amb l’organització. Coeter II, un altre il·lustre, ha seguit els seus passos.

L’absència d’estos dos referents atorga més opcions a Moltó, que durant el seu regnat ha lluït el color roig com correspon als campions. Ha demostrat que és un número u. Entre els aspirants hi ha uns quants que tenen mans i qualitat per a optar al títol. Això sí, no han mostrat la regularitat de Moltó. Ara bé, el mà a mà és un cara o creu que propicia les sorpreses. Punxa podria ser la gran alternativa. D’altra banda Ian, Sergio i Ricard són els altres rests que més han destacat en les competicions per equips de la darrera temporada.