Les semifinals de l´Individual Bankia en la modalitat d´escala i corda han quedat definitivament configurades amb el sorteig dels trinquets, que es va realitzar ahir en el complex Marina Beach de València. L´atzar ha volgut que Soro III i Marc s´enfronten el dissabte a Pelayo mentre que Puchol II i Miguel jugaran el diumenge a Massamagrell.

El resultat va satisfer als quatre pilotaris. I és que llevat de Marc, que sí va mostrar predilecció per jugar en Pelayo, a Soro III, Puchol II i Miguel els donava una miqueta igual perquè són recintes que coneixen a la perfecció. Per a Marc, la Catedral pot ser més neutral en mesurar-se contra el campió perquè «és més gran i em dóna més opcions de joc. I en Massamagrell, Soro III sap en tot moment quina serà la reacció de la pilota».

Els pilotaris van ser requerits per a expressar les seues sensacions de cara a les semifinals. Tots llançaren flors als contraris i assenyalaren la dificultat d´arribar a la final. En Marc, a més, estava l´afegit de saber en quin moment de la recuperació es troba. El de Monserrat no es va mullar. Encara té el no en la boca però treballarà perquè puga ser un sí. «Estic preparant-me des de l´estiu per a l´Individual i no vull deixar passar esta oportunitat. Ara no estic per a jugar però cada dia, la millora és evident. El dijous decidirem», comentava.

Abans del sorteig es van presentar les dues eliminatòries en un acte que mai s´havia vist en la pilota, amb una vistosa i moderna posada en escena. La periodista María José Berbegall va ser la padrina de cerimònia davant una nombrosa afluència d´aficionats i pilotaris. També d´autoritats com el president de les Corts, Enric Morera, la diputada d´Esports, Isabel Garcia, el representant de Bankia, Jaime Casas o el president federatiu, José Daniel Sanjuán. Tots ells intervingueren en algun moment. L´única autoritat que no va parlar va ser el mecenes José Luis López, però va gaudir del reconeixement públic dels presents a petició d´Enric Morera.

En l´acte també es va retre homenatge als vencedors que ha tingut la competició en tota la seua història i a llegendes de la vaqueta com El Rovellet o Grau. Este últim ha sigut l´únic mitger capaç de guanyar el títol. A més es va mostrar la dura pre