L’Individual Bankia en la modalitat de raspall es trasllada hui fins al trinquet de Guadassuar on el vigent campió Moltó començarà la defensa del títol contra Ricard. La partida tancarà la ronda de quarts de final. Moltó és el gran favorit en tots els pronòstics i hui es podrà comprovar si efectivament arriba en condicions d’aconseguir el segon títol consecutiu. La preparació del de Barxeta ha estat exhaustiva i en l’aspecte físic està com un bou. Ara falta veure com va de sensacions.

La contra no serà ni molt menys còmoda. El rest guanyador de la Lliga, Ricard, vol continuar consolidant-se com a primera figura i quina millor manera que fent saltar la banca eliminant al actual campió. El de Villanueva de Castellón ve més rodat perquè ha començat en la fase prèvia on va eliminar a un altre pilotari de joc potent com Jeffry.

Semifinals

El vencedor accedirà a la segona semifinal on es trobarà amb Ian, que ve d’arrasar en el seu enfrontament contra Pablo. La partida es jugarà el dissabte a Bellreguard. El primer finalista es coneixerà el divendres en el trinquet de Piles on Punxa s’enfrontarà contra Sergio.