Una vegada designat qui és el nou rei de la modalitat d´escala i corda, l´activitat professional torna a centrar-se en els esdeveniments per equips i esta setmana es disputarà bona part d´un dels trofeus de format curt de més prestigi, el Mancomunitat de la Ribera Alta.

Una bona prova de l´entitat del torneig és la presència dels tres escaleters campions de les competicions professionals més importants, l´Individual, la Lliga i la Copa, títols que han conquerit Puchol II, Miguel i Pere Roc II respectivament. En el cartell apareix un quart campió, Pere, que va ser company de Miguel en el Circuit.

La primera semifinal es jugarà demà en el trinquet de Guadassuar on Miguel i Félix s´enfrontaran a Miguel i Javi. Ja en diumenge, el trofeu es desplaçarà fins a Alzira on Puchol II i Nacho jugaran contra Pere Roc II i Pere. Esta partida suposarà l´estrena del de Vinalesa com a número u de la modalitat. Naturalment, vestirà amb la faixa roja dels campions. El títol es decidirà el dimecres de la setmana vinent en el trinquet de Guadassuar.

Marc va estar present en la presentació que va tindre lloc ahir en la seu de la Mancomunitat a Alzira. El jugador va manifestar que es troba totalment restablert de la lesió en la mà que va condicionar la seua participació en les semifinals de l´Individual Bankia.

Amb menys d´un any en l´elit de la pilota, l´escaleter de Monserrat s´ha convertit en un fixe de les cites més rellevants. Ahir assegurava que "encara no m´he acostumat a veure´m compartint cartell amb tantes figures tan importants. És un orgull i ho afronte com una oportunitat per a consolidar-me".

En la presentació també van participar el president de la Mancomunitat, Txema Peláez, així com els alcaldes d´Alzira i Guadassuar, Diego Gómez i Salvador Montañana. Tots tres destacaren el compromís de l´entitat amb la pilota valenciana.