El trinquet de Guadassuar va acollir ahir la darrera jornada dels quarts de final de l’Individual Bankia en la modalitat de raspall, partida que a més suposava el debut del vigent campió, Moltó. Doncs el de Barxeta es va estrenar donant un colp damunt la taula i la víctima va ser Ricard, que no va poder sumar cap joc (25-5).

L’actuació de Moltó va suposar un avís per als altres tres pilotaris que queden en la competició. El campió és un portent físic, la pilota l’ix de la mà com una bala i a més va jugar amb criteri, buscant sempre la posició més incòmoda del rival. Abans de començar el campionat ja va ser assenyalat favorit i ara es pot assegurar que ha preparat a consciència l’assalt al segon títol consecutiu.

Al dau va estar intractable. Un bon nombre de quinzes van ser de pacte i els altres se’ls va treballar ràpidament, sense deixar que RIcard agafara la iniciativa. Amb l’avantatge que li donava la primera pilotada, la tònica era que el de Barxeta sempre atacava i Ricard s'havia de conformar a tornar la vaqueta sense opció de passar a l’atac.

On sí que hi va haver un poc de brega va ser quan va ocupar el rest. Però tampoc massa. Ricard feia la treta amb criteri, col·locant bé la pilota a l’esquerra i en el racó. Però quan es passava al tu a tu, el domini tornava a Moltó, que es dedicava a espentar fins a trobar l’ocasió propícia de raspar a la galeria o rematar al costat on no podia arribar el de Villanueva de Castellón.

Ricard va voler però no va poder. El campió de la Lliga no es va trobar còmode en la pista, com demostra el fet que es va recriminar a si mateixa en diverses accions, en les quals el resultat no va ser l’esperat. La intenció dels seus colps va ser bona però no l’execució.

Semifinals

La primera semifinal es completarà el divendres en el trinquet de Piles on Punxa jugarà contra Sergio. El pilotari de Piles ve de guanyar a Miravalles, que li va ficar en problemes fins que es va desfonar físicament. La confrontació es va decidir pel tanteig de 25-15. Sergio sí que va ser infinitament superior al seu rival, Pepe, que no va aconseguir sumar cap joc.

Moltó es jugarà la passada a la final el dissabte a Bellreguard. En la contra tindrà a Ian, que ha superat la seua eliminatòria de quarts contra Pablo arrasant per un més que contundent 25-5. Atenció perquè el de Senyera ha arribat com un bou a la present edició del mà a mà. La partida fa olor de final anticipada.