Moltó arriba més preocupat a la segona final que a la primera per la pressió que suposa defendre el títol. "Sembla que estàs obligat a guanyar i estic segur que no serà fàcil perquè Sergio és un gran jugador", diu. I Sergio admet que el de Barxeta és el gran favorit però no dóna la partida per perduda. La il·lusió de jugar la primera final és un arma que li podria fer donar la sorpresa. "Moltó és el número u i sé que ho tinc difícil, però no hi ha ningú imbatible, tampoc ell", explica.

Estes són les principals conclusions que es poden extraure de la intervenció dels dos pilotaris en la presentació de la final de l´Individual Bankia de raspall, que va tindre lloc ahir en el Restaurant Brisa de Mar de Piles. També van desvetlar com afrontaran la confrontació. Moltó assegura que complirà amb els cànons del mà a mà, «cercaré la mà menys bona de Sergio, l'esquerra, i maduraré el tant fins que veja l'ocasió propicia aconseguir el quinze», comenta.

En la contra, Sergio admet que no té una raspada tan poderosa com la del de Barxeta, amb la qual cosa optarà per «treballar-me el quinze. Li buscaré els racons i intentaré aprofitar els meus millors colps, el rebot, la volea i el bot de braç», assenyala.

La presentació va transcórrer en un clima de total cordialitat, com és habitual en estos actes. Però entre Moltó i Sergio i hi ha una vertadera bona relació des de menuts. Els dos estan gaudint de l'estima de la gent des que es van classificar per a la final. Sergio, entre rialles, compta que les senyores a les quals dóna classes a Genovés "les tinc súper contentes. I em para gent que mai podia pensar que s´interessara per la pilota". A Moltó, fins i tot, li donen ànims quan va de compres per Xàtiva. "La pilota té més ressò del que pensem", comenta.

En la presentació també va participar el director de zona de Bankia a Gandia, Enrique Tabernero. L´entitat financera continuarà al costat de l'esport autòcton. "Bankia té el seu origen i la seua seu social a València. La nostra història està lligada a la pilota", comenta. L´amfitrió va ser el president federatiu, José Daniel Sanjuán. Ell va voler dirigir-se als pilotaris. "Seguim treballant perquè el món professional continue millorant. Lluitem perquè els jugadors tinguen salaris més justs".