Als 24 anys Alfonsó Moltó jugarà la seua segona final individual de manera consecutivaAlfonsó Moltó . La temporada passada va fer història derrotant a tot un mite com Waldo i molts ja el miren com el pilotari que pot marcar una nova època en la modalitat de raspall. Waldo va guanyar 10 títols del mà a mà. Podrà Moltó superar eixe rècord del seu predecessor?: «És una cosa que realment no pense. Waldo ha sigut un jugador molt gran i jo encara no sóc ningú. No sé què pot passar en un futur. Jo disfrute jugant el Campionat Individual i mentre gaudisca i vaja guanyant...No ho sé fins on podré arribar», afirma.

D’allò que no hi ha dubte és que Moltó és tot un especialista: «El mà a mà és una modalitat que li he agafat el gust. Al principi recorde que no estava còmode, però m’ho he preparat tant al llarg d’estes últimes temporades que li he agafat el gust i ara jugaria sempre mà a mà. M’agrada molt. Pot donar la sensació que estic tranquil o confiat davant la final, però és pel simple fet de jugar mà a mà».

«No serà una final fàcil»

Demà al trinquet de Bellreguard el pilotari de Barxeta té la possibilitat de sumar un nou títol, el segon. Tots el miren com el gran favorit davant Sergio: «És que la gent ho veu molt fàcil des de l’escala. Jo sé que no serà una final fàcil. Sergio és un jugador molt dur», afirma.

La final tindrà dues tàctiques ben diferents per part dels dos pilotaris. Sergio ja ha afirmat que la seua arma serà buscar-li a Moltò l’esquerra, «possiblement l’únic punt feble de campió». Per la seua banda, Moltó plantejarà una partida més física: «Contra Ian vaig plantejar una partida de resistència. Amb Sergio ja veurem com es desenvolupa la partida. No sabria dir perquè, possiblement, canvia la tàctica a mitjan partida». Tot indica que Sergio buscarà el quinze ràpid, tot el contrari que Moltó, almenys, al principi de partida. L’afició eixirà de dubtes demà diumenge a partir de les 11:30 hores al trinquet de Bellreguard. La ‘catedral’ del raspall tornarà a presentar un ambient de luxe. Les entrades, pràcticament, estan esgotades. L’afició, com sempre, fidel a les grans cites de la temporada. La final Individual Bankia trofeu President de la Generalitat serà televisada en diferit a les 17 hores per Levante TV.

Comença el Savipecho

El trinquet de la Llosa de Ranes obri la quarta edició del trofeu Savipecho. Partida de raspall entre la parella de Waldo i Brisca contra el trio format per Pablo, Sanchis i Roberto. Waldo no va poder estar presentet en la presentació, però afirmen que el gran campió afronta a este trofeu molt motivat i amb opcions d’arribar lluny.