15 de noviembre de 2016
15.11.2016
SUB'23

Badenes i Ricardet es fan amb el Circuit sub-23

Salelles, Lorja i Ibiza remunten un 15-0 i la final es decideix en el cara o creu de l´últim joc

28.12.2016 | 11:36

El Circuit sub-23 de raspall, competició en la qual han participat els joves que estan més prop d´emular els èxits de Moltó, va acabar ahir en el trinquet de Xeraco amb la disputa de la final. Badenes i Ricardet s´han proclamat campions en superar a Salelles, Lorja i Ibiza per un ajustat 25-20.

Primer hi va haver un tram de clar domini de la parella, que va sumar els tres primers jocs amb relativa facilitat i de manera ràpida. Però el trio va despertar, encapçalat per un gran Salelles que va contagiar la seua eficàcia als seus companys. I el caseller blau va anar augmentant fins a situar-se en iguals a 15.

El tram final va ser el millor. Semblava que el trio havia entrat en la dinàmica guanyadora però la parella va reaccionar. Els cinc aspirants a figura es deixaven l´ànima en cada colp i el públic gaudia amb les seues ganes i la il·lusió però també amb l´emoció i la incertesa en el desenllaç.

Badenes i Ricardet es posaren per davant en el parcial més renyit de la vesprada però Salelles, Lorja i Ibiza obligaren a després al fet que el títol es decidira en el cara o creu de l´empat a 20, que va ser favorable per als primers. Va ser un gran colofó amb cinc realitats de futur.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine