16 de noviembre de 2016
16.11.2016
Trofeu Savipecho

Acumulació de primeres figures

El Trofeu Savipecho completa hui una sessió doble en el trinquet de Guadassuar

19.11.2016 | 12:17
Acumulació de primeres figures

Els aficionats a la pilota tenen hui una cita ineludible a Guadassuar. I es que el Trofeu Savipecho es desplaça fins al trinquet de la Ribera per a completar una sessió doble. Es jugarà la segona jornada del torneig a raspall i la inaugural del d´escala i corda. És una oportunitat de presenciar en el mateix escenari a un bon nombre dels millors especialistes de les dues disciplines.

Primer serà el torn dels pilotaris del joc per baix. Punxa i Coeter II mesuraran les seues forces contra Ian, Canari i Néstor. Resulta impossible assenyalar a qualsevol dels dos equips com a principal favorit a accedir a les semifinals.

Quan es juga en parella contra trio, la teoria diu que l´equip en inferioritat numèrica està cridat a patir. Però és que es tracta de dos dels pilotaris de més entitat del raspall, que sempre estan en les partides més importants. És un equip explosiu, capaç d´acabar el quinze des de qualsevol zona de la pista.

El trio és joventut, força i qualitat a parts iguals. Està molt compensat. Darrere, pocs rests espenten tant com Ian, l´únic que ha estat capaç de preocupar a Moltó, encara que un poc, en el passat Campionat Individual. I Canari i Néstor són dues màquines de fer quinze. Si prenen la iniciativa, la feina és de la parella.

A continuació, moment per a l´escala i corda amb altre cartell de luxe. Caldrà esperar que la càtedra es mulle en els pronòstics en els prolegòmens perquè es tracta de dos trios d´excepció.

El de Genovés II, Jesús i Carlos té més potència, sobretot en les línies on es sol decidir el quinze. L´escaleter encara està agafant rodatge per a trobar la millor forma. Però com que està ben cobert i amb la responsabilitat compartida, segur que podrà delectar amb eixes mans que fan coses que no estan a l´abast de la gran majoria.

En la contra, Conillet entra en substitució de Monrabal, amb molèsties en una mà. El d´Orba ve de brillar en el Trofeu de Benissa. Al rest, la fam de victòria de Pere Roc i el seu estil de joc elèctric i sempre ofensiu s´ajunta amb l´excel·lència de l´etern Dani. Per cert, el de Guadassuar tal vegada siga el trinquet on més decisiu es mostra el mitger.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine