17 de noviembre de 2016
17.11.2016

Raúl ja busca dates per a la reaparició

El mitger acumula deu mesos apartat del trinquet

23.11.2016 | 13:20
Raúl, de Godelleta.

Raúl està tant nerviós com il·lusionat. I és que el brau mitger de Godelleta ja està buscant dia per a la reaparició després de deu mesos sense jugar. La tornada es podria donar la setmana pròxima o la següent.

El jugador va ser intervingut del muscle el mes de març. Abans havia estat altres dos mesos parat, buscant una alternativa a la taula d´operacions. Posteriorment, els terminis de recuperació s´han perllongat prou més del previst per un intens dolor en la zona afectada que no remetia. El mal persisteix, però en un grau prou més lleuger. "El dolor no s´acaba d´anar per complet però el cirurgià diu que entra dins del que és normal. En teoria desapareixerà per complet quan estiga un temps jugant i el braç assimile el ritme de la competició", comenta el jugador.

Quant a la resta de lesionats, en general hi ha bones notícies. Guille és, després de Raúl, qui es troba més prop de tornar. El d´Alzira ja està intensificant els entrenaments i fent simulacres de partides. També en el raspall, Marrahí és altre que encara la recta final.

En la modalitat d´escala i corda, León continua amb els exercicis suaus dins del trinquet amb la pilota de vaqueta. El de Genovés continua superant etapes tot i que unes molèsties li han obligat a parar durant uns dies per a ser sotmés a tractament de fisioteràpia.

Per altra banda i segons informa el preparador Antonio Astorgano, Fageca evoluciona «tremendament bé» de la lesió en el colze. Tant, que de seguir a este ritme, la reaparició de l´escaleter es podria avançar prou més del previst. Tot i això, encara no hi ha previsió de tornada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook