Raúl està tant nerviós com il·lusionat. I és que el brau mitger de Godelleta ja està buscant dia per a la reaparició després de deu mesos sense jugar. La tornada es podria donar la setmana pròxima o la següent.

El jugador va ser intervingut del muscle el mes de març. Abans havia estat altres dos mesos parat, buscant una alternativa a la taula d’operacions. Posteriorment, els terminis de recuperació s’han perllongat prou més del previst per un intens dolor en la zona afectada que no remetia. El mal persisteix, però en un grau prou més lleuger. "El dolor no s’acaba d’anar per complet però el cirurgià diu que entra dins del que és normal. En teoria desapareixerà per complet quan estiga un temps jugant i el braç assimile el ritme de la competició", comenta el jugador.

Quant a la resta de lesionats, en general hi ha bones notícies. Guille és, després de Raúl, qui es troba més prop de tornar. El d’Alzira ja està intensificant els entrenaments i fent simulacres de partides. També en el raspall, Marrahí és altre que encara la recta final.

En la modalitat d’escala i corda, León continua amb els exercicis suaus dins del trinquet amb la pilota de vaqueta. El de Genovés continua superant etapes tot i que unes molèsties li han obligat a parar durant uns dies per a ser sotmés a tractament de fisioteràpia.

Per altra banda i segons informa el preparador Antonio Astorgano, Fageca evoluciona «tremendament bé» de la lesió en el colze. Tant, que de seguir a este ritme, la reaparició de l’escaleter es podria avançar prou més del previst. Tot i això, encara no hi ha previsió de tornada.