La fase regular del Trofeu Joves ha entrat en la recta final. Els últims resultats han deixat clar quins equips jugaran les semifinals però falta concretar l’ordre de classificació perquè una eliminatòria la jugarà el primer contra el quart i l’altra enfrontarà al segon contra el tercer. Per tant, les sis partides que queden per davant seran decisives per a definir els encreuaments.

El torneig es trasllada hui fins al trinquet de Borriana on Francés i Carlos jugaran contra Pablo de Borriol. Els dos equips tenen plaça segura en les semifinals i en l’actualitat ocupen la segona i tercera posició de la classificació igualats amb 6 punts.

Les altres dues formacions que competiran en la fase final són la de Carlos de Massalfassar i Nacho i la composta per Giner, Álvaro i Josep. La parella encapçala la taula amb 7 punts mentre que el trio és quart amb 5. Com que els quatre equips semifinalistes tenen de dos a tres partides per davant, l’ordre encara pot variar notablement.

Descartats

Qui ja no tenen opcions d’optar al títol són De la Vega i Monrabal així com Pablo de Sella i Héctor II, que diran adéu quan acabe la ronda en curs. Les dues parelles estan a una partida del comiat. Tot i haver quedat descartat cal assenyalar que els quatre pilotaris han complit. L’infortuni de les lesions i un calendari no massa favorable podrien ser les principals causes de la seua desqualificació.

Les semifinals es jugaran en els trinquets de Borriana i Vila-real els dies 19 i 23 de desembre. El títol es decidirà el divendres 30 del mes entrant, també a Vila-real.