28 de noviembre de 2016
28.11.2016

El Trofeu Joves ja té semifinalistes

De la Vega i Pablo de Sella s´han quedat sense opcions

14.12.2016 | 12:49

La fase regular del Trofeu Joves ha entrat en la recta final. Els últims resultats han deixat clar quins equips jugaran les semifinals però falta concretar l´ordre de classificació perquè una eliminatòria la jugarà el primer contra el quart i l´altra enfrontarà al segon contra el tercer. Per tant, les sis partides que queden per davant seran decisives per a definir els encreuaments.

El torneig es trasllada hui fins al trinquet de Borriana on Francés i Carlos jugaran contra Pablo de Borriol. Els dos equips tenen plaça segura en les semifinals i en l´actualitat ocupen la segona i tercera posició de la classificació igualats amb 6 punts.

Les altres dues formacions que competiran en la fase final són la de Carlos de Massalfassar i Nacho i la composta per Giner, Álvaro i Josep. La parella encapçala la taula amb 7 punts mentre que el trio és quart amb 5. Com que els quatre equips semifinalistes tenen de dos a tres partides per davant, l´ordre encara pot variar notablement.

Descartats
Qui ja no tenen opcions d´optar al títol són De la Vega i Monrabal així com Pablo de Sella i Héctor II, que diran adéu quan acabe la ronda en curs. Les dues parelles estan a una partida del comiat. Tot i haver quedat descartat cal assenyalar que els quatre pilotaris han complit. L´infortuni de les lesions i un calendari no massa favorable podrien ser les principals causes de la seua desqualificació.

Les semifinals es jugaran en els trinquets de Borriana i Vila-real els dies 19 i 23 de desembre. El títol es decidirà el divendres 30 del mes entrant, també a Vila-real.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine