El duel entre els campions individuals ha alçat una gran expectació entre els seguidors de la vaqueta però els arguments que donen els protagonistes per a ajornar-ho són més que convincents. I és que desembre és, des de fa anys, és un mes de frenètica activitat per la successió de trofeus.

A més, la partida continuarà sent igualment interessant en dues setmanes o dos mesos. No hi ha perill que es gele. Segons el calendari, primer s’ha de tancar el Trofeu Savipecho, que conclou el diumenge en Oliva amb la disputa de les dues finals. Puchol II jugarà la d’escala i corda. La següent cita, en este cas en la modalitat de raspall, serà el Mancomunitat de la Costera, que es presentarà demà i començarà el dissabte en la Llosa de Ranes. Moltó jugarà en la jornada inaugural.

Més endavant vindrà un dels tornejos de més renom del joc per dalt corda, el Mestres, on participen els pilotaris que més han destacat durant tot l’any. També s’ha de jugar el Trofeu Arturo Bataller, en este cas en les dues modalitats. I no faltarà el tradicional Trofeu Nadal de Benidorm, amb vint-i-sis anys de vida, que a més és un homenatge pòstum a l’exalcalde de la localitat, Vicent Pérez Devesa.