Amb la conclusió del Trofeu Nadal de Benidorm ha acabat també la programació especial que va començar el passat mes de desembre, temps durant el qual s’han succeït els tornejos i partides puntuals d’importància, que han fet que els trinquets s’animen considerablement en afluència de públic.

El Trofeu Mixt Fundació José Luis López es queda ara com l’única cita que se n'ix de l’activitat habitual del dia a dia. El dimecres, el trinquet de Guadassuar acollirà la disputa de les segones semifinals. En la modalitat de raspall, Pablo, Coeter II i Raúl jugaran contra Ian, Tonet i Néstor. I en la d’escala i corda, Puchol II i Jesús s’enfrontaran a Genovés II, Pere i Héctor. Les dues finals es jugaran el dissabte en Pelayo. A partir d’ací, torna la incertesa al voltant de l’àmbit professional. Els pilotaris d’escala i corda apunten a la vaga com una ferma possibilitat si a final de mes no s’ha trobat una solució a la indefinició que afecta a la seua situació laboral.

La Federació de Pilota Valenciana, Val Net i José Luis López s’han reunit i tornaran a fer-ho proximament per a trobar-la. Els jugadors han sigut convocats hui en la seu federativa per a parlar amb el president Sanjuán.