Genovés II i Pere Roc II li estan restant protagonisme als dos grans escaleters de la disciplina d’escala i corda, Puchol II i Soro III, a més de manera totalment merescuda. Els dos pilotaris han copat bona part dels titulars de les darreres setmanes per les seues excel·lents actuacions en partides d’especial rellevància. En els pròxims dies s’enfrontaran dues vegades.

El primer duel tindrà lloc demà en el trinquet de Guadassuar. El cartell el completen Pere i Félix, que també estan donant molt a parlar. Serà una vesprada per a no perdre’s perquè, a més, en la prèvia de raspall s’anuncia al número u de la modalitat, Moltó, i al pilotari que més s’acosta al seu nivell, Ian.

El trinquet de Vilamarxant també ha apostat pel duel entre Genovés II i Pere Roc II. Serà el divendres i en este cas amb Dani i Nacho com respectius mitgers.

L’escaleter de Genovés va obrir el dissabte la porta gran de Pelayo en la final del Trofeu Fundació José Luis López. Va signar una actuació memorable. En la contra va estar l’esquerrà de Benidorm, que també va tallar les dues orelles. Una setmana abans, ambdós es trobaren en la final del Trofeu Nadal de Benidorm, on va guanyar Pere Roc II.