25 de enero de 2017
25.01.2017
OBITUARI

La pilota plora per Diego

Diego Parra Mestre, un dels millos pilotaris que ha conegut el raspall en la seua història, moria este dimarts amb 50 anys

24.02.2017 | 16:58
Diego Parra Mestre

El món de la pilota valenciana es troba commocionat per la defunció, este dimarts, de Diego Parra Mestre, 'Diego', un dels millors pilotaris que ha conegut el raspall en la seua història.

Natural d'Oliva i component de la nissaga dels Parra Mestre junt amb els seus germans Pepito i Carlos, no ha pogut superar una pneumònia severa. Solament comptava amb cinquanta anys. El funeral ha tingut lloc en la vesprada d'este dimecres en l'Església Santa Maria d'Oliva.

Primera figura i referent del trinquet durant moltes temporades, el major assoliment esportiu de Diego en competicions oficials va ser el títol individual en l'any 1988 superant a un altre il·lustre de la modalitat, Loripet.

A banda dels seus mèrits esportius, el seu carisma i caràcter afable el van convertir en un dels jugadors preferits pel públic. Diego continuava vinculat a l'esport dels valencians com a monitor de l'Escola de Pilota de Bellreguard.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook