25 de enero de 2017
25.01.2017
40 Años
40 Años
PROGRAMA

Vilamarxant farà un trofeu ´exprés´

Serà el divendres amb les semifinals i la final en la mateixa jornada

07.02.2017 | 13:03
Monrabal.

El trinquet de Vilamarxant anuncia per al divendres la disputa d´un trofeu de dos semifinals i la final que començarà i acabarà eixa mateixa vesprada. Les dues eliminatòries es jugaran a cinc jocs mentre que el títol es decidirà en sis.

Les huit parelles estan configurades, sobretot, amb joves escaleters que treballen per a arribar a la condició de primera figura, cas de Carlos de Massalfassar, Pablo de Borriol i Martí II. L´excepció ve donada amb Colau, un veterà que continua buscant la seua millor versió, la d´abans de patir una greu lesió.

Davant formaran quatre dels punters més reputats: Monrabal, Bueno, Carlos de Genovés i Héctor II. Serà una bona oportunitat per a demostrar que també poden ser decisius al mig. Els encarregats d´obrir el foc seran Carlos i Héctor II així com Martí II i Monrabal. A continuació, Pablo i Bueno s´enfrontaran a Colau i Carlos. I després, la final.

Des de Vilamarxant afegeixen que volen implicar als assistents en la realització d´un ´mannequin challenge´. Per als que no estiguen posats en els fenòmens virals, es tracta de gravar un vídeo amb els protagonistes immòbils, simulant una escena congelada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook