La d’este divendres serà la vesprada amb més oferta de la setmana en curs, ja que fins a sis trinquets obriran les seues portes per a albergar a un bon nombre de les primeres figures professionals.

Començant per la modalitat per dalt corda, el cartell més cridaner és el de Vila-real on Pepe Mezquita ha convocat a quatre dels referents del moment. Soro III i Pere Roc II encapçalen els equips i els canoners Pere i Javi els completen.

Per la seua banda, Vilamarxant anuncia un trofeu ‘exprés’ de tres partides en la mateixa sessió. Les semifinals seran a cinc jocs i la final a sis. Sobretot hi ha joves escaleters i els punters més reputats, que esta vegada actuaran de mitgers. I en la comarca de la Ribera, Guadassuar tanca la seua fira amb canvis en el programa original a causa de les lesions.

En el raspall, el trinquet de Genovés comptarà amb el campió individual, Moltó, que farà equip amb Tonet IV i Ricardet. En la contra també hi ha un trio d’excepció amb Sergio, Sanchis i Raúl. A més de la qualitat del cartell cal destacar la presència de quatre pilotaris locals. L'alternativa es troba a Piles, on Ricard i Miravalles jugaran contra Pepe i Josep.

Pilota a l’Escola

Ahir començaren en la província d’Alacant les sessions de formació per als docents que duran a terme una unitat didàctica i el programa Pilota a l’Escola de la Generalitat, que està desenvolupat per la Federació. Segons informen des de l’ens federatiu, 15.000 alumnes coneixeran de primera mà l’esport autòcton. Des que va començar el programa en són més de 80.000.