30 de enero de 2017
30.01.2017

Soro signa una gran actuació a Benissa

El trio de Soro guanya al de Puchol per 60-45

07.02.2017 | 13:03
Soro III.

Gran ambient de públic i bona partida la celebrada ahir al trinquet de Benissa amb motiu de la seua tradicional fira. El trio blau, capitanejat per Soro III, va dominar en tot moment i va guanyar pel definitiu 60 per 45 davant el trio de Puchol II.

Soro III, Santi i Héctor van començar molt forts i van col·locar un parcial de 50 per 25 a favor seu. Els rojos reaccionaren i es van viure moments de gran pilota. Al remat, Puchol II, Pere i Bernat no van poder superar a un trio blau que ser molt regular, amb un Soro III impecable i un Santi que tornava a demostrar el seu gran moment de joc.

Partides de hui

Borriana, Llíria i Xeraco són les tres cites de hui dilluns. A Borriana enfrontament entre parelles. Martí II i Dani tindran a l´altre costat de la corda a Carlos i Jesús. Cal estar pendents de l´evolució de Martí. Ho està fent molt bé.

El trinquet de Llíria continua agafant les partides que ha deixat, de moment, el trinquet de la Pobla de Vallbona. Esta vesprada s´anuncien Colau i Guillermo davant Pablo i Bueno.

En la modalitat de raspall la cita és al trinquet de Xeraco. Sergio i Josep enfront Pablo i Brisca.

Puchol i Genovés

Una de les grans cites de la setmana s´anuncia dimecres al trinquet de Guadassuar. Puchol II i Héctor enfront Genovés II i Santi.

Abans també s´anuncia partida al raspall amb la presència de dos joves que venen despuntant a les últimes setmanes, Pablo i Montaner. El primer amb Roberto de mitger i Montaner amb Canari.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook