31 de enero de 2017
31.01.2017

Marc perllonga la seua recuperació

Estava previst que reapareguera hui en el trinquet de Massamagrell

13.02.2017 | 10:26
Marc estarà de baixa, almenys, fins al cap de setmana.

La reaparició de Marc estava prevista per a esta vesprada en el trinquet de Massamagrell però la infecció en el dit que pateix el de Monserrat necessitarà més dies, tal vegada fins al cap de setmana.

Això sí, el cartell en el recinte del Tío Pena no es ressent perquè s´ha requerit la presència del totpoderós Soro III, que formarà parella amb Nacho. Les variacions també afecten la contra, ara composta per Pere Roc II i Félix. Tot i els contratemps, la partida té entitat ´de fira´.

En la modalitat de raspall, la cita més cridanera es troba en el trinquet d´Oliva on anuncien al campió individual, Moltó. El de Barxeta tindrà enfront al rest que més s´apropa a les seues prestacions, Ian. El duel entre mitgers tampoc té desperdici amb el joc elèctric de Tonet IV contra la contundència de Sanchis.

Per altra banda, el trinquet de la Llosa de Ranes acull hui la disputa de la segona semifinal del Trofeu Ca Saoret on principalment participen joves pilotaris que aspiren a la condició de primera figura. Mario i Raúl jugaran contra Vercher i Lorja. El títol es decidirà el dissabte en el mateix escenari. Els altres aspirants són Montaner i Seve, que han deixat en el camí a Pepe i Néstor.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook