01 de febrero de 2017
01.02.2017

Xoc de trens en el trinquet de Guadassuar

Puchol II i Genovés II s´enfronten en parella

06.02.2017 | 12:25
Genovés II a Guadassuar.

Ara que el començament del Circuit Professional es troba molt a la vora cal seguir amb lupa l´evolució dels pilotaris que lluitaran pel títol més prestigiós per equips. Encara no es coneix la configuració de les sis formacions però és segur que Puchol II i Genovés II seran de la partida.

Ambdós coincidiran esta vesprada en el trinquet de Guadassuar. Tenint en compte les actuacions que han signat en les darreres aparicions, més que una confrontació serà un xoc de trens. Puchol II és el número u. Genovés II parlar de tu a tu al de Vinalesa i a Soro III, l´altre gran referent darrere.

Amb la premissa de garantir l´equilibri, Santi serà el company de Genovés II. El de Finestrat també jugarà la lliga perquè a hores d´ara és el millor en el seu lloc. Héctor serà l´ajudant de Puchol II pot ser que el de Laguar no siga tan decisiu com el seu homòleg. Però és un valor segur, del tipus de pilotaris que sempre responen.

Presentació a Bellreguard

El trinquet s´està convertint en un espai amb més utilitats que la pròpia de la pràctica de la pilota. Si el passat divendres, Pelayo va ser escenari d´una passarel·la de moda, este dissabte, el de Bellreguard acollirà la presentació d´un nou model de cotxe, el Peugeot 3008.

La iniciativa ha sigut de Talleres Burguera, signatura concessionària de la marca. Davant la impossibilitat d´entrar els vehicles dins la pista, seran exposats en l´accés. Els presents a la sessió d´eixe dia gaudiran de descomptes en cas de comprar el cotxe. Pel que fa al cartell, Moltó, Sanchis i Néstor jugaran contra Ian, Coeter II i Roberto.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook