13 de febrero de 2017
13.02.2017
LLIGA PROFESSIONAL

El trio de Benidorm comença fort

Pere Roc II, Félix i Monrabal superen 60-25 al trio de Pedreguer, Marc, Pere i Héctor

13.02.2017 | 10:26
La pròxima partida del trio de Benidorm serà diumenge a Borriana davant Puchol II i Jesús.

El trio representant de Benidorm es va fer fort al seu trinquet i ahir va superar amb contundència i claredat al trio representant de Pedreguer-Masymas. Pere Roc II, Félix i Monrabal han començat de manera perfecta la lliga professional superant a Marc, Pere i Héctor per l´aclaridor marcador de 60 per 25.

Al votant d´una hora va durar la partida. Davant tanta superioritat poca història va tindre l´enfrontament. Sens dubte, va ser determinant el millor coneixement del trinquet per part dels locals i que Marc va acusar els problemes que ha tingut al llarg dels últims dies al dit.

Fins i tot un marcador tant exagerat va sorprendre els guanyadors: «Jugàvem a casa i això sempre és important. L´equip ha estat molt bé, però per a mi el resultat és una sorpresa perquè el trio de Pedreguer també és un equip molt fort. Hui no han tingut el seu dia, però millor per a nosaltres. Començar la lliga sumant tres punts sempre és important», assenyalava Pere Roc II.

Malgrat la contundència del marcador, Pere Roc II, tampoc es deixava dur per l´eufòria: «La Lliga és molt llarga i poden passar moltes coses. El meu equip és una formació que agrada als aficionats i en esta primera partida hem estat molt bé, però ací ningú sap res. Sempre hi ha equips que apunten a la final i es queden pel camí i altres que semblava que no anaven a fer res i han arribat a guanyar. Sempre hi ha sorpreses. Nosaltres ara hem sumat els tres primers punts, però cal continuar i pensar sols en la pròxima partida».

Pròximes partides de Lliga

La pròxima partida del trio de Benidorm serà diumenge de matí al trinquet de Borriana. Pere Roc II, Félix i Monrabal tindran a l´altre costat de la corda a la parella de Vinalesa, Puchol II i Jesús.

Per la seua banda, l´equip de Pedreguer-Masymas tindrà altra oportunitat el pròxim dissabte al trinquet de pedreguer davant la formació de Murla. Marc, Pere i Héctor s´enfrontaran a Genovés II, Dani i Carlos. Una partida on els tres punts ja seran de vital importància per als dos trios després de caure en la primera partida.

Guadassuar, dimecres

Abans d´estes dues partides als trinquets de Pedreguer i Borriana la lliga professional d´escala i corda continua este dimecres al trinquet de Guadassuar. Debuten en la competició la parella de Vinalesa i el trio de València. Puchol II i Jesús s´enfrontaran a Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho de Beniparrell.

Abans d´esta partida corresponent a la lliga d´escala i corda, la vesprada al trinquet de Guadassuar començarà amb una molt interessant partida al raspall, on s´anuncia el campió individual, Moltó, al costat de Canari davant el trio de Montaner, Sanchis i Lorja.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine