Havia de ser un dels grans protagonistes de la present edició de la Lliga de Raspall però Coeter II ha acaparat més titulars per les desgràcies, que han arribat a manera de lesions. El mitger de referència del joc per terra no es podrà acomiadar hui de la competició. De nou serà baixa en el seu equip pel problema en el genoll, que tal vegada requerirà una intervenció quirúrgica.

El de Simat de la Valldigna serà sotmés hui a una ressonància. Les primeres proves van diagnosticar que pateix un esquinç de genoll però els metges sospiten que podria ser més greu. Els resultats tardaran uns dies però el pilotari ja està fent-se a la idea de passar per la taula d´operacions.

Coeter II recorda perfectament el moment en el qual es va trencar. Va ser el passat dilluns de Pasqua en el trinquet de Xeraco. «Em vaig esvarar en un taulell i en l´altre vaig parar en sec. Ahí notí un colp i ja sabia que m´havia fet alguna cosa», explica.

El contratemps ha tallat la dinàmica positiva de l´equip, que ja des de l´inici va començar amb problemes. «Ha sigut una lliga de molta mala sort per a mi. El primer dia em vaig quedar enganxat de l´esquena i això em va impedir jugar en plenitud. En les altres tres partides sí que hi hagué normalitat. En una guanyarem i en les que vam perdre estiguérem bé», assenyala.

Ara tocava remuntar el vol i tant Coeter II com els seus companys Moncho i Néstor estaven convençuts d´aconseguir-ho «perquè anàvem a més i la classificació estava molt ajustada. Però ha vingut la lesió i vaig haver de deixar el meu lloc. Alberto va fer el que va poder i li ho agraïm, però per desgràcia ens hem quedat sense opcions», afegeix.

Coeter II s'ha de resignar ara a veure acabar la competició des de la grada. Per a ell, Pablo, Sanchis i Raúl són els principals favorits al títol. «És un equip molt fort i compensat que no té punts febles. Les tres línies poden ser igualment decisives. Els altres trios són bons però no tan complets com este. Moltó i Brisca també formen un gran equip, però són una parella i sempre patiran contra tres», diu.

Castelló de Rugat

El conjunt de Simat de la Valldigna tancarà hui la seua participació en la Lliga de Raspall en el trinquet de Castelló de Rugat. Alberto tornarà a acompanyar a Moncho i Néstor com a substitut de Coeter II. En la contra estarà la formació d´Alzira d´Ian, Roberto i Lorja.

Els pronòstics són clarament favorables a Ian i els seus companys, que aspiren a igualar amb 12 punts amb els equips que encapçalen la classificació, els liderats per Pablo i Moltó. Les tres partides que resten en la fase regular, comptant la d´esta vesprada, decidiran els encreuaments de les semifinals.