L'equip de Benidorm de Pere Roc II, Félix i Monrabal s'ha proclamat campió de la Lliga Professional d'escala i corda en superar a la parella de Vila-real de Soro III i Javi en la tercera partida de la final, disputada este diumenge en el trinquet de Pelayo, que s'ha tornat a omplir (60-35).

La formació de faixa blava ha guanyat perquè ha fregat la perfecció. Les tres línies han optat per arriscar i tenir la iniciativa per a evitar les rematades clares dels rivals. Pere Roc II ha castigat constantment a Soro III trobant el 'pouet' de Pelayo, Félix ha sigut qui ha tingut més presència en atac, tot i que també ha estat excel·lent en defensa, mentre que Monrabal ha aparegut quan correspon als punters determinants, en els moments que poden decantar un joc.

Tot i el folgat resultat, Soro III i Javi s'han acomiadat amb honor. La parella no ha pogut repetir la sensacional actuació de la setmana passada, en bona part per l'encert de la contra. El desgast acumulat de jugar en parella contra trio, segons han explicat els pilotaris, també ha pogut influir en el desenllaç.