L’Ajuntament de Benidorm va homenatjar ahir als campions de la Lliga Professional d’escala i corda, Pere Roc II, Félix i Monrabal, que durant la competició van jugar en representació de la localitat alacantina. L’acte va tindre lloc al trinquet municipal i va anar a càrrec del primer edil, Toni Pérez, a qui va acompanyar el president de les Corts, Enric Morera.

Tot i que el reconeixement va ser a l’equip, Pere Roc II va ser el gran protagonista. No en va, l’escaleter és natural de Benidorm. Els seus paisans es van fer molt de notar en les partides de la final i ahir també es congregaren en gran nombre per a tornar a celebrar el primer títol del jove de vint-i-quatre anys en la màxima competició per equips. Per a Félix i Monrabal ha sigut el segon.

El pilotari no sabia si estava més feliç per l’homenatge en sí o per veure el trinquet tan ambientat. «Des de fa uns anys costa que la gent vinga a este trinquet. Però hui ho hem tornat a aconseguir. Benidorm es recorda de la pilota i a més hem fet una molta bona partida perquè se'n vagen contents», explicava.

També es va mostrar agraït. «Tindre l'estima de la gent del teu poble, que et feliciten, que et recorden com va ser la final i que estaven seguint-te, és una gran motivació. Viure estes experiències és una lliçó de vida i una bona espenta per a continuar treballant fort», afegia.

Continuar treballant per a complir objectius. El més pròxim és repetir com a campió de la Copa. «Ja fa setmanes que estic pensant en ella. Després de guanyar la Lliga i com que em trobe bé per a jugar, la intenció és revalidar el títol. Això sí, sabent que hauré de donar el màxim perquè serà molt complicat», comenta.

Però no solament això. També s’ha proposat ser campió individual. «Jo em prepare i jugue per a ser el número u. És el que somnie des de menut i des que em dedique professionalment a la pilota». Un avís per als Puchol II, Soro III i companyia, que s’han de prendre molt seriosament, tenint en compte la seua espectacular trajectòria i assoliments en les darreres temporades.

El que no va poder brindar ahir al seu públic va ser la victòria en la partida posterior a l’homenatge. Soro III, Santi i Carlos li ho van impedir (60-55). En l’equip campió, Héctor II va jugar en el lloc del lesionat Monrabal. Això sí, Pere Roc II va ser el més destacat.