Marrahí i Sanchis han sumat els tres primers punts de la Copa Diputació de València en la modalitat de raspall. Va ser ahir en el trinquet de Xeraco i a costa de Moncho i Coeter II, que estigueren lluny del seu nivell. La partida inaugural es va resoldre per 25-5.

El primer joc va ser un avís del que podia esdevenir en la confrontació. Marrahí i Sanchis sumaren al dau, net i a la carrera, sense pràcticament oposició.

Però les forces s’equilibraren. Moncho i Coeter II igualaren, també amb el traure i sense tanta solvència, per a després cedir el parcial següent però oposant més resistència al rest. Semblava que la partida es tornava guerrera.

Fins al quart joc. Moncho i Coeter II desaprofitaren un val i el marcador es va posar amb 15-5. Ací es va acabar la partida doncs els dos jocs posteriors van ser pràcticament anecdòtics.

La conclusió que deixa esta confrontació és que els perdedors hauran de millorar molt per a tenir opcions de classificar-se per a la fase final. Pel seu pes específic cal pensar que el d’ahir va ser eixe dia dolent que qualsevol pot tenir. Marrahí i Sanchis estigueren bé. Al final sobrats, perquè no trobaren contra.

Hui a Oliva

La competició continua hui en el trinquet d’Oliva on es completarà la primera partida de la lligueta corresponent al Grup A. L’equip d’Alzira de Sergio i Roberto s’enfrontarà al de Poble de Castelló de Ricard i Brisca.

Fins a comprovar si el comité organitzador ha encertat en la configuració de les parelles, totes semblen equilibrades, també estes. La formació d’Alzira té al rest més eficaç en el joc d’aire, al qui és millor buscar les cosquerelles per terra. I davant, una bala, per ràpid i letal.

A Ricard està complicat trobar-li el punt feble per la seua capacitat per a tornar-ho tot. És una garantia per als encarregats de sumar i Brisca ve de ser el millor en esta faceta en la passada Lliga, en la que s’ha proclamat campió juntament amb Moltó.

Durant esta setmana la Copa de raspall també visitarà els trinquets de Piles i Bellreguard, concretament el divendres i el dissabte. La fase que ara ha començat es perllongarà fins al 12 de juliol.