01 de julio de 2017
01.07.2017
Copa d´escala i corda

Genovés es queda amb la plaça de semifinals

Soro III i Héctor van disposar d´un clar avantatge de fins a tres jocs. Els trinquets de les eliminatòries se sortegen hui

01.07.2017 | 12:40
Continua la trajectòria ascendent de Genovés II i Salva en la Copa d´escala i corda.

Genovés II i Salva s´han convertit en els quarts semifinalistes de la Copa d´escala i corda en imposar-se ahir a Vila-real a Soro III i Héctor per 60-50. Els dos equips es jugaven la classificació amb la victòria com a única victòria vàlida i esta situació de necessitat va generar que es presenciara una gran partida, a més d´emocionant.

El començament, però va ser de clar domini de Soro III i Héctor. Els seus rivals isqueren una miqueta gelats i la pilota no els deia coses, la qual cosa va situar el marcador en 30-15 a favor de l´escaleter de Massamagrell, que sí que responia a les expectatives, com també Héctor.

I va arribar la reacció dels ara ja semifinalistes, comandada per un gran Genovés II. El pilotari va traure el manual i el tiralínies perquè solament ajustant la vaqueta podia fer contra a Soro III en un dels trinquets que millor li van al quatre vegades campió del mà a mà.

Però ho va aconseguir, ben acompanyat per Salva, que també va aportar i molt en la victòria, per segur i eficaç.

Després de la igualada a 35 van arribar els millors moments. La partida va passar a ser d´anada i tornada i amb els quatre jugadors deixant-se l´ànima en cada pilotada. Els dos bàndols feren mèrits per a classificar-se, però solament podia quedar un.


Emparellaments

Com que el primer classificat de cada grup jugarà contra el segon de l´altre, els emparellaments de les semifinals també estan definits. Una eliminatòria ja es coneixia, Marc i Pere contra Pere Roc II i Jesús. L´altra mesurarà a Puchol II i Monrabal contra Genovés II i Salva.

Però falta ubicar les partides. La primera semifinal es disputarà el divendres de la setmana que ve a Vilamarxant mentre que la segona tindrà lloc el dimarts 11 a Massamagrell. Els trinquets s´adjudicaran mitjançant sorteig, que es realitzarà este mateix matí en la seu de Val Net i amb la presència dels protagonistes.

Abans de les semifinals cal tancar la fase en curs, a la qual li queda una partida, programada demà en el trinquet de Bellreguard: Santi de Silla i Santi de Finestrat contra Francés i Félix. Els dos equips ja fa diverses jornades que estaven descartats i s´acomiaden de la competició.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook