09 de octubre de 2017
09.10.2017

Pelayo fa més gran la festa

La ´catedral´ anuncia matinal professional i Supercopa de clubs de vesprada

09.10.2017 | 18:15
Pelayo fa més gran la festa

Dissabte el trinquet de Pelayo va viure una d´eixes jornades que es recordaran amb molt de sentiment al llarg de la història de la pilota valenciana. Hui, la ´catedral´ continua de festa, amb més motiu, si cap, sent el 9 d´octubre. Pelayo està celebrant el més gran que es pot celebrar, la vida. Després de segle i mig, el recinte del ´cap i casal´ ha resistit a tot i de tot ha eixit reforçat, amb més força encara. I això està celebrant estos dies, la seua renaixença. Renaixença que ha de ser la de tota la pilota valenciana, la de tots els trinquets, carrers i frontons allà on bota una pilota de vaqueta, de badana o de tec.

Pelayo ha de ser de tots i per això és fidel a la seua escala i corda, però obrint-se al raspall, a les falles o al món dels clubs. Hui és una gran mostra d´eixe esperit vertebrador i integrador. En la jornada de hui hi haurà més de deu hores seguides de pilota.

La primera partida de dia està anunciada a les 10.30 hores. Torna el raspall professional. S´enfronten dos trios, el de Sergio, Roberto i Ricardet enfront del de Ricard, Brisca i Lorja. Al cartell original estava anunciat Marrahí, però el pilotari del Poble de Castelló continua recuperant-se d´unes molèsties físiques. En principi sí que podrà jugar el Campionat Individual.

La segona partida professional del dia vindrà a continuació. Amb la corda al mig del trinquet s´enfronte dues parelles, Soro III i Raúl davant Marc i Félix. Cadascuna de les dues partides professionals tindrà un premi de 300 euros.

De vesprada es juguen les diferents finals de la Supercopa de clubs. A les 16 hores s´enfronten Faura i Alfara de la Baronia. A continuació la final femenina entre Beniparrell i Rafelbunyol. Tancarà la jornada l´encontre al raspall entre Xeraco i Bicorp.

A més de Pelayo la jornada del 9 d´octubre està inundada de pilota per tots els racons del nostre territori. La Pobla de Vallbona, amb la presència de Puchol II, Riba-roja, Palma de Gandia, Castelló, Olocau, Xeraco, Loriguilla o Xàbia són algunes de les moltes localitats que han programat partides i activitats vinculades amb la pilota.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Noticias relacionadas

Enlaces recomendados: Premios Cine