02 de enero de 2018
02.01.2018
Trofeu Nadal de Benidorm - Memorial Vicent Pérez Devesa.

Magnífica eixida d´any a Benidorm

Miguel, Héctor i Carlos guanyen el Trofeu Nadal a Pere Roc II i Santi

02.01.2018 | 11:40
Miguel va oferir una classe magistral de pilota a Benidorm.
Miguel, Héctor i Carlos van tancar l´any proclamant-se campions del torneig més antic del Nadal en la modalitat d´escala i corda, el Trofeu Nadal de Benidorm - Memorial Vicent Pérez Devesa. En la contra van estar Pere Roc II i Santi que van caure per un ajustat 60-55.

El recinte va registrar un gran ambient amb presència de molta gent jove que s´ho va passar d´allò més bé gràcies a l´espectacle que oferiren tots els protagonistes.

La parella va començar millor. Des del primer quinze es va notar que Pere Roc II jugava amb la motivació extra d´estar en casa i cada colp del de Benidorm tenia intenció de quinze. El mateix passava amb Santi, que va gaudir del suport de nombrosos seguidors de Finestrat. Però el trio va reaccionar prompte. Miguel va posar la nota de qualitat en restar infinitat de canonades mentre que Héctor i Carlos s´ocuparen més d´anotar, per cert amb gran eficàcia. La partida va ser una constant de carregar des de les dues parts i va estar marcada per la igualtat i el bon joc.

El mateix diumenge però a la vesprada, el trinquet de Bellreguard va acollir l´última partida de l´any: Guille i Néstor guanyaren a Escoto i Josep pel tanteig de 25-5.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine