21 de enero de 2018
21.01.2018

Miguel guanya el primer desafiament

Pere Roc i Santi remunten però cauen amb 55 iguals

21.01.2018 | 14:16
Miguel de Petrer.
El primer desafiament de l´any, disputat ahir en el trinquet de Pedreguer, va complir totalment amb les expectatives generades per la qualitat del cartell. Va haver-hi bon joc, equilibri, igualtat i incertesa. La victòria va ser per a Miguel, Héctor i Tomàs II que superaren a Pere Roc II i Santi per un ajustat 60-55. La quantitat posada en joc va ser de tres mil euros.

Durant bona part de la partida el domini en el marcador va correspondre al trio, que només començar es va avançar en dos jocs, si bé la parella va reaccionar per a igualar a 25. Poc després, el marcador evolucionava fins al 35 iguals, de nou amb l´equip de Miguel posant-se per davant i el de Pere Roc II retallant distàncies.

En esta primera meitat el desafiament transcorria com correspon a este tipus de partides en les quals els dos bàndols accepten jugar-les perquè estan convençuts d´aconseguir la victòria. Per tant, el gran beneficiat era el públic, que estava presenciant pilota de la bona.

Però l´equip de Miguel va trencar amb la igualtat en sumar tres parcials consecutius. El rebombori en el trinquet apareixia pel fet que el desenllaç començava a ser previsible, més encara després del 40-55.

Però no. Pere Roc II i Santi demostraren la seua condició de referents del trinquet i a base de molta brega i grans pilotades posaren l´electrònic de nou en taules, ara a 55, si bé la remuntada es va quedar en l´intent perquè els de Miguel es feren amb el joc definitiu.

Tots els pilotaris signaren una gran actuació. I com que la igualtat va ser màxima, molts aficionats començaren a parlar de la revenja en eixir del trinquet.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook