La Fira de Guadassuar es va reservar el mà a mà més interessant per a la cloenda que va tindre lloc ahir, el de Soro III i Puchol II, que el divendres s’enfrontaren en la jornada inaugural de la Lliga. De nou, el triomf va correspondre al de Vinalesa, esta vegada per 60-45.

Com en la partida oficial de Vila-real, els dos pilotaris ratllaren a gran nivell. I altra vegada va tenir molt a veure l’aportació dels mitgers en el desenllaç. En esta ocasió Puchol II va formar amb Carlos. Sembla que el rest de Vinalesa té una fórmula per a contagiar el seu nivell als companys perquè el de Genovés va signar una gran actuació.

Al campió individual li va tocar Nacho com a company. El de Beniparrell va fer una exhibició en l’esmentada partida de la Lliga, on participa amb Puchol II. Ahir, a Guadassuar, va complir a la perfecció però sense arribar a l’excel·lent el divendres.

Soro III i Nacho isqueren més segurs i encertats en la rematada, la qual cosa els va permetre anar-se’n 40-25. Però hi hagué remuntada. Primer es va igualar a 40 i després a 45. I en el tram final van ser Puchol II i Carlos els qui van mostrar eixe punt més d’efectivitat que abans hi havien tingut els rivals.