29 de enero de 2018
29.01.2018
Fira de Guadassuar

Nova victòria de Puchol davant Soro

Els escaleters es retrobaren en la cloenda de la Fira de Guadassuar

26.03.2018 | 11:33
Carlos es va contagiar del gran nivell de Puchol II.

La Fira de Guadassuar es va reservar el mà a mà més interessant per a la cloenda que va tindre lloc ahir, el de Soro III i Puchol II, que el divendres s´enfrontaren en la jornada inaugural de la Lliga. De nou, el triomf va correspondre al de Vinalesa, esta vegada per 60-45.

Com en la partida oficial de Vila-real, els dos pilotaris ratllaren a gran nivell. I altra vegada va tenir molt a veure l´aportació dels mitgers en el desenllaç. En esta ocasió Puchol II va formar amb Carlos. Sembla que el rest de Vinalesa té una fórmula per a contagiar el seu nivell als companys perquè el de Genovés va signar una gran actuació.

Al campió individual li va tocar Nacho com a company. El de Beniparrell va fer una exhibició en l´esmentada partida de la Lliga, on participa amb Puchol II. Ahir, a Guadassuar, va complir a la perfecció però sense arribar a l´excel·lent el divendres.

Soro III i Nacho isqueren més segurs i encertats en la rematada, la qual cosa els va permetre anar-se´n 40-25. Però hi hagué remuntada. Primer es va igualar a 40 i després a 45. I en el tram final van ser Puchol II i Carlos els qui van mostrar eixe punt més d´efectivitat que abans hi havien tingut els rivals.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine