La Lliga Bankia de raspall va completar ahir la segona jornada de la fase regular en la qual van debutar els equips d’Almiserà de Montaner, Sanchis i Gabi i Villanueva de Castellón amb Marrahí, Seve i Raúl. Van guanyar els primers per 25-20, resultat que implica el repartiment de punts. La partida va ser sobretot intensa i amb l’execució molt ràpida dels quinzes.

Els dos primers jocs van ser per al trio de Montaner, que va aprofitar que els rivals havien començat gelats.

Després d’això l’equip d’Almiserà es va relaxar. Error, que el brau Marrahí va aprofitar per a sumar el tercer joc en el qual tenia 30-net en contra, i el següent.

A partir d’ací els dos trios manaren en el dau, amb major o menor mesura (20-20). Es preveia per tant un desenllaç favorable a Marrahí, que en el joc definitiu no va traure amb tanta eficàcia i el va perdre.

Més debuts

El debut dels sis equips participants acabarà de completar-se esta vesprada en el trinquet de la Llosa de Ranes on entren en escena dos dels pilotaris de referència del raspall, Ian i Brisca. El campió individual ja sona com a favorit, per la seua condició de primera figura i perquè davant tindrà dos companys en lloc d’un, Canari i Ricardet. Ara cal comprovar quin és el grau d’acoblament entre les línies.

El de Brisca, que defensa el títol, és un equip molt experimentat i alhora complet. Guadi i Miravalles són del tipus de pilotaris que sempre aporten. El bloc hauria de ser la millor virtut del trio.