14 de febrero de 2018
14.02.2018
TROFEU DIPUTACIÓ D'ALACANT

Llistes les Lligues de Llargues i de Palma

Anit és presentava la Lliga a Llargues i la Lliga a Palma, del Trofeu Diputació d´Alacant

14.02.2018 | 11:16
Llistes les Lligues de Llargues i de Palma

El dimarts és presentava la XXXIV Lliga a Llargues i la XXVI Lliga a Palma, am bdues incloses en el Trofeu Diputació d´Alacant, en un marq ja consolidat com a seu de la presentació.

És tracta d´una lliga, aquesta de 2018, que comptarà amb 69 equips, 33 a la modalitat de llargues i 36 que jugaran a la modalitat de palma. Són unes dades que és mantenen respecte d´edicions anteriors, mostra ésta de la bona salut d´una lliga que a més, aprofitava l´acte, per tal de retre homenatge a un dels seus implulsors, creador i alma mater durant molts anys de les modalitats a ratlles, com és Jesús Cortell.

Durant l´acte és va projectar un vídeo amb missatges d´agraïment i suport a Jesús rebuts des de la gran majoria dels clubs participants en la lliga, jugadors de la selecció i ajuntaments. Tot un reconeiximent cap a la figura de Cortell, peça clau en el desenvolupament d´aquesta lliga. La lliga arrancarà el pròxim cap de setmana i s´allargarà fins el 8 de juliol. Defensen títol els equips de Benidorm en primera de llargues i Agost en primera de palma.

El Poble Nou de Benitatxell serà la seu de les finals, ajuntament que és volca amb la pilota any darrere any, com per exemple amb la celebració l´any passat de la Copa Generalitat de Perxa o amb l´acollida també de la Supercopa de Ratlles i l´assemblea anual d´aquestes modalitats.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine