14 de febrero de 2018
14.02.2018
COPA GENERALITAT

Quart de les Valls i Montserrat es porten la Copa

Almussafes va acollir la gran final de la Copa Generalitat Valenciana de Frontó Senior i Juvenil

14.02.2018 | 11:20
Quart de les Valls i Montserrat es porten la Copa

El renovat frontó d´Almussafes acollia diumenge passat la final de la Copa Generalitat de Frontó de les categories Senior i Juvenil. S´estrenaven per a l´ocasió el marcador electrònic i la nova megafonia que l´Ajuntament instal.lava durant la setmana en el frontó.

La final senior enfrontava a Quart de les Valls, amb Moro i Àlex, i a Racó de la Pilota Pobla de Vallbona, formada per Pasqual i Zarzo. La partida era en quasi tot moment controlada per la parella del Camp de Morvedre, tot i que a l´inici s´avançava l´equip de la Pobla. A partir dels deu primers punts, Moro i Àlex s´ afiançaren en la final sempre amb un avantatge mínim de set o huit punts, a més, Pasqual patia a meitat partida un baixada de tensió que el feia estar més gelat que de costum, amb la conseqüència del resultat final de 24 a 41 per als de Quart, que guanyaven de nou la Copa Generalitat, convertint-se en el primer club que l´ha guanyada en dues modalitats diferents, galotxa i frontó.

Com a prèvia de la final absoluta és disputava la final juvenil, en este cas amb els clubs de Montserrat i Vinalesa. Pels de La Ribera s´alineaven Javier, Carles, Joel i Ferran, mentre que els jugador de l´Horta Nord eren Vicent, Jorge i Alejandro. Aquesta final va ser trepidant, amb alternatives al marcador. Finalment és proclamaven campions els jugador de Montserrat per 37 a 41. L´equip de Montserrat és el primer en ser campió de la Copa Generalitat en dues modalitats diferents, galotxa i frontó, però en aquest cas, juvenil.

Lliuraren els trofeus, Jose Daniel Sanjuan, president de la FPV; Sebastià Giner, coordinador de pilota de la GVA; Pau Bosch, regidor d´Almussafes; Josep Vicent Garcia, alcalde de La Pobla de Vallbona, Nèstor Albert, regidor de Quart de les Valls i Daniel Novejarque, Vicepresident de la FPV.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook