15 de febrero de 2018
15.02.2018
LESIÓ

Miguel es trenca a Massamagrell

La primera estimació apunta que estarà un mínim d´un mes de baixa

15.02.2018 | 11:43
Miguel es farà més proves demà.

La partida semblava sentenciada i amb el marcador en 55-35 i a dos favorable a Miguel i Raúl, amb Fageca i Félix en la contra, el rest de Petrer va haver d´abandonar per lesió. El contratemps va ocórrer el passat dimarts en el trinquet de Massamagrell.

El dolor era tal que el pilotari va pensar en el pitjor. «Creia que m´havia trencat el maluc. Estava prou espantat perquè no podia deixar caure el pes sobre la cama. Va ser amb una pilota que em va enganyar. I com ja estava en tensió, en girar a l'altre costat una vegada falcat em vaig trencar en colpejar», explica.

Les proves a les quals va ser sotmés en primera instància van descartar la lesió al maluc i que l´os estiga afectat. Però sí que se li ha diagnosticat un trencament en el gluti mitjà i probablement en el gluti menor. Però per a confirmar este segon trencament i la dimensió exacta de la lesió cal esperar que baixe l´hemorràgia.

Demà serà sotmés a més proves i tal vegada es puga establir un termini aproximat per a la seua tornada si bé els serveis mèdics assenyalen que com a mínim haurà de transcórrer un mes perquè comence a tocar la pilota.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine