La partida semblava sentenciada i amb el marcador en 55-35 i a dos favorable a Miguel i Raúl, amb Fageca i Félix en la contra, el rest de Petrer va haver d’abandonar per lesió. El contratemps va ocórrer el passat dimarts en el trinquet de Massamagrell.

El dolor era tal que el pilotari va pensar en el pitjor. «Creia que m’havia trencat el maluc. Estava prou espantat perquè no podia deixar caure el pes sobre la cama. Va ser amb una pilota que em va enganyar. I com ja estava en tensió, en girar a l'altre costat una vegada falcat em vaig trencar en colpejar», explica.

Les proves a les quals va ser sotmés en primera instància van descartar la lesió al maluc i que l’os estiga afectat. Però sí que se li ha diagnosticat un trencament en el gluti mitjà i probablement en el gluti menor. Però per a confirmar este segon trencament i la dimensió exacta de la lesió cal esperar que baixe l’hemorràgia.

Demà serà sotmés a més proves i tal vegada es puga establir un termini aproximat per a la seua tornada si bé els serveis mèdics assenyalen que com a mínim haurà de transcórrer un mes perquè comence a tocar la pilota.